Work

Wind Zon en Land opdracht

TRAILER. Hoe duurzame energiewinning in te passen in het Nederlandse landschap? Film gemaakt voor Dorp Stad en Land om in gesprek te gaan met lokale overheden over de energietransitie.

Obelon opdracht

Bureau Obelon staat dit jaar op 3 momenten stil bij haar 40 jarig bestaan. Feest en meer. Wat is de kracht van hun gedachtengoed en eigenwijze werkwijze.

Jan Voorwinden vrij werk

Ontroerende dans en pittige ideeën van de 93 jarige inspirerende Jan Voorwinden. Een coming of age in retrospectief.

MooiKUST opdracht

TRAILER. De hele Nederlandse Noordzeekust is voor dit project fietsend bezocht. Op 32 locaties is afgestapt en zijn professionals geïnterviewd over hun visie op de kwaliteit, hoe die onder druk staat en de toekomst van die plek.

Brouwersdam opdracht

Eén van de 32 locaties waar we afstapten was bij deze ondernemers van een kitesurfschool aan de Brouwersdam. Om alle 32 video’s te zien en meer informatie over dit project ga dan naar www.mooikust.nl/video/

Waterleidingduinen opdracht

Betonschaderherstellers komen vaak onder de grond maar nu eens in een beschermd waterwin/natuurgebied. Heuker Beheer heeft 5 films laten maken waarin zij laten zien welke werkzaamheden zij doen.

Dalai Lama opdracht

Een droomopdracht. Zeker als je, zoals ik, ooit Tibet bezocht hebt. De 11.000 bezoekers in de Ahoy kwamen natuurlijk voor de Dalai Lama. Maar er was op het grote scherm die dag veel te zien dat ik gemonteerd had. Na afloop heb ik een lange reportage gemaakt van de beelden van Marlies Bosch die de Dalai Lama 4 dagen gevolgd heeft.

Marion Daniëls vrij werk

Kunstenares Marion Daniëls combineert beeldende kunst met draagbare en niet draagbare kledingstukken. Mensen reageren verrukt op de unieke kleding.

Serie LoodsWezen vrij werk

Serie van 4 films over het werk van de Rotterdamse registerloods Stephan Grol. In deel 1 regisseert hij op een winderige winterdag de verplaatsing van een containerschip van de Alexander haven naar de Amazone haven.